25 Ekim 2012 Perşembe

bu :)

Bugün çok güzel bir gündü.
Bu güzellik bayramın ilk günü olmasından ileri gelen bir şey değil bence.
Bu sadece hasretin sona ermesi ve durmaksızın gülebilecek derecede mutlu hissedebilmekle alakalı.

Hasretler, ne kadar zaman sonra kavuşunca yüreğin hatrı sayılır bir biçimde kanatlanmasını sağlar. Aylar, yıllar, mevsimler.. Ya da sadece bir kaç gün? :) Bahsettiğim şey 'seni gittiğin an özledim' gibi abartılı ve artık biraz naftalinli laflardan akan anlamı içermiyor.  
Bu tam anlamıyla özlemek ve hasretin hastalıklı hüznünden arınmış bir 'özlemek'.  
Bu gerçek olan özlem. Olması gereken yani.  
Bunu tam dozunda yaşadığında, durmaksızın gülebiliyorsun işte. Çünkü hem basit bir gülümsemeden fazlasını hem de abartısız bir mutluluğu 'gerçekten' kalbinde taşıyabiliyorsun o zaman. Kalbiden pompalanışını ve damarlarından akıp vücudunun her bir köşesine eşit miktarda yayılışını hissedebildiğine yemin edebileceğin kadar gerçekçi bir mutlululuk oluyor bu. :)

Sorumluluklarını ve sorunlarını unutuyorsun. Rafa kalkmak bir yana, hafızandan kazınıyorlar sanki. Nasıl anlatsam? Hani görmüşsünüzdür, bir kadın ve bir adam el ele gezerler, yaşları , statüleri, tarzları yok olmuştur; onlar sadece gülerler :) İşte bugün ben bu kadındım. :)
Hiç kimseden utanmadım. Hiç sınır koymadım. Yüksek sesle güldüm. Hiç durmadan konuştum. Düşünmeden konuştum, içimden geldiği gibi; her şey hakkında ya da hiçbirşeydi ama umrumda değildi. Konuşmadığım her an dinledim. Tek bir kelimeyi bile kaçırmadan dinledim. Konuşmadığımda dinliyordum ve dinlemediğimde konuşuyordum ama gülmediğim bir an bile olmadı. :) Zıpladım, sarıldım, sekerek yürüdüm, öptüm, kendimi rahat bıraktım. En güzeli de bu ruh halini planlamamış olmak. Hayatım boyunca hiç bir gün hissettiklerim bugün kadar gerçek gelmemiştir herhalde.  
Bu tamamen özlemekle alakalı.  
Bu tamamen sevmekle alakalı ve tabii sevilmek.  
Bu tamamen kimi sevdiğinle ve kim olduğunla alakalı.  
Bu tamamen dürüstlüğünle alakalı.  
Bu tamamen bunu haketmemle alakalı :))))

Bu 'budur' ve bu yazı burda bitti :)

Nilgün

1 yorum: